Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Sunday, February 6, 2011

Ride to Gemas 29 Jan 2011

Assalamualaikum. Buat sahabat sekalian.. Cuti sekolah sempena tahun baru Cina, kawe amek kesempatan riding ke Gemas pada 29 Jan 2011 bersama Abonz dan rakan2 iaitu Budu (baju kuning), Fuad 1 (baju coklat), Fuad II (baju hitam), Atok (baju biru) dan awek Atok (baju kurung hitam, sorry kawe x igt nama hak hak). Konvoi diikuti 2 superbike dan sebiji kreta. Kami berkumpul di R&R Seremban sebelum meneruskan perjalanan. Perjalanan ke Gemas alhamdulillah cuaca begitu baik mendung dan tidak panas.. tetapi semasa balik.. adeiiii sayyyaaa kami ditimpa hujan bertubi2 heh eheh..


Pengalaman pertama riding dlm hujan awal 2011 cukup mencabar. Alhamdulillah kami semua selamat dalam perjalanan peri-balik... Tahniah kepada Azman Tiger yang selaat mendirikan masjid bersama psangannya yg berasal dr kg Panji Kuala Krai (kg kawe tu) hak hak.. smoga dalam Barakah dan Rahmat Allah sokmo


No comments:

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan