Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Monday, January 17, 2011

Santai Guru Selirik bersama Honda CG125

Salam alaik.. Hehe kali ni kawe lepas gian naik motosikal classic milik Cikgu Nazri. Honda CG125 tahun 1977. Tak sangka di Kapit masih ada benda macam ni. Enjen pun masih mantap lagi heheh. Memandu motosikal ni best, macam naked bike plak..


Dan tengok juga no plate motosikal ni juga unik. 7D156Q hak hak. Tahniah kepada cikgu Nazri kerana berjaya memiliki Motosikal ni hak hak.. Tapi kawe puas hati sebab dapat pandu uji nya sepuas hati..

2 comments:

Monalea said...

nampak antik je moto tu

Muallim Adham said...

salam..
Monalea,
yap mmg antik heheh tahun 1977

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan