Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Monday, December 27, 2010

Jumpa kekasih lama

Bismillah. Salam buat smua sahabat. Pagi semalam seawal jam 0300 kawe dapat mesej daripada otai easyrider ajak lepak jam 1000 hak hak.. Apa lagi memang kawe tunggu lama so terus respond +ve.. kami lepak di sekitar Balakong ja... Tengok2 motosikal masing hik hik hik..

Orang yang dimaksudkan ialah ni dia hik hik.. Sandman Ramskay.. Thanks for lunch "Nasi Goreng Kambing" huhu.. the first time I take it.. dah la banyak giler... sebab tu tak abis makan, Bro... kalau nak banding kat Sudan, memang makanan tu jadi rebutan kat kanak2 Sudan dah huhuhu..


I'm enjoy riding.. dan takkan tinggal aktiviti ni.. Bila kawe "riding".. kawe rasa free dari semua masalah sebab may be angin2 yang laju telah menghilangkan masalah dalam diri kawe hahahah.. Thats why i enjoy my life style now.. orang lain tak bleh kacau my life yang memang tak kacau orag hahahha.. Thanks bro Arief Ramskay for your opinion.. at least give me an idea about biker.. InsyaAllah kalau kawe dapat pindah KL, buleh la sekali sekala riding gi breakfast.. lunch... minum2 teh tarik hak hak hak...

2 comments:

ahsfantasy24 said...

pnje muto meta,
nk wt praktkum nei..

hehehhe~

Muallim Adham said...

slm.
Cikgu Nuyu, rrr amek la kalau nk pinjam gak.. tp xtau la sampai ke tak nk berpijak

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan