Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Saturday, October 30, 2010

Futsal Inter School Tertutup Kapit2 2010

Bismillah. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. pada 30 Oktober 2010 berlangsungnya Kejohanan Futsal Inter School Tertutup Kapit2 2010 di mana Kelab Futsal Selirik telah menghantar 2 pasukan iaitu Aqief FC dan Qalesha FC untuk merebut piala yang buat julung kalinya diadakan sebagai aktiviti santai mingguan warga dan staf pendidikan di Kapit. 


Pasukan berehat menunggu game seterusnya.. 

Kejohanan ini disertai oleh sekolah-sekolah sekitar kapit yang terdiri daripada 8 pasukan yang dibahagikan kepada 2 kumpulan secara liga. Perlawanan bermula jam 0800 dan berakhir dengan jayanya pada jam 1300. 

Terima kasih diucapkan kepada penganjur kejohanan kerana inisiatif mengadakan aktiviti sebegini. Disamping dapat mengisi masa lapang, yang paling penting melalui aktiviti ini dapat merapatkan ukhwah antara warga staf pendidikan. 

Ini adalah gambar kenangan kesemua pemenang dan pihak penganjur selepas tamatnya kejohanan.. 


Dan akhir sekali... INI lah dia pengurus pasukan kami... Adik Qalesha dan Adik Aqief.. 

2 comments:

wa kaljis said...

tahniah kelate memenag lawan n9... hehehe :)

Muallim Adham said...

salam..

Wa Kaljis,
yap tahniah buat kelantan dan penyokong setia...

semangat kesukanan yg sama di bawa ke dalam perlawanan futsal ni...hehe

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan