Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Wednesday, September 23, 2009

Welcome to Kapit Lawn Tennis Association

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. heh heh petang ni adalah hari pertama kawe mula main tenis selepas rehat panjang sempena bulan Ramadhan lepas... walaubagaimanapun, masa Ramadhan, kawe tetap bermain, namun tidaklah aktif seperti biasa dimana pada bulan ramadhan, intensiti dan volume permainan kawe diturunkan serta merta heh heh heh..

Rindu juga bila lama tak bermain... Namun agak sumbang kawe main hari ini kerana 'strok' dan 'drive' kawe lari cikit sebab lama tak main huhuhuhuhu... kawe syukur walaupon ngajar di kawasan yang jauh... namun masih ada kemudahan untuk bermain.. walaupon court nya agak usang... boleh la untuk mempraktiskan skill2 lama dan baru hehehehhe..


Thanks member2 tennis kawe dari kapit yang bermain petang tadi: James Ling, Patrick, Joseph, Fitri, Glein dan Raja Ding..

6 comments:

imanshah said...

Tapi kawe memng benci btol federer kalah hari tu

Cikgu Adham said...

slm..
imanshah, erm xpa la huhuhuhu.. federrer menang byk dh.. jd legend dh tu.. bg kt org lain pulok heh heh heh...

insan pendidik said...

Salam,

IP lama dah tak main tenis. Nak join jauh sangat tu...

Cikgu Adham said...

salam insan pendidik,
i say cikgu... alangkah beruntungnya kalo di sekolah ada court... sambil bermain, boleh melatih students dan memajukan tennis sekolah huhuhuhuhuu..

cikgu, tennis ada keindahan tersendiri kan.. selamat bermain tennis kembali hehehehe

ahmad humairi said...

salam,

main, jangan main-main deh...

Cikgu Adham said...

wslm Ahamd humairi,
heh heh main sungguh2...

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan