Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Saturday, July 11, 2009

Perkhemahan Bersepadu Unit Beruniform

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. 10-12 Julai 2009 berlangsungnya Perkhemahan Bersepadu Unit Beruniform SNK Selirik di SMK Selirik. Faktor semulajadi kawasan sekitar SMK Selirik membolehkan aktiviti sebegini dijalankan hanya di depan sekolah sahaja. Seramai 215 peserta yang terdiri daripada 7 unit beruniform menyertai perkhemahan ini.

Dalam prog ni, kawe dilantik sebagai guru penasihat bagi manjayakan sukaneka bersama beberapa cikgu lain la. Ini adalah sebahagian ajk pelajar yg menjayakan program sukaneka semasa perkhemahan tersebut..


Suasana semasa pelajar diberi taklimat sebelum aktiviti sukaneka dan sukan rakyat.. Kawe handle permainan galah panjang. Susah jugak nak menerangkan kepada mereka sebab mereka tidak pernah bermain permainan ini dan tidak tahu tentang kewujudan permainan tradisi ini.

Gambar kenangan kesemua peserta bergambar bersama semua guru penasihat dan Pengetua kawe..

5 comments:

lintasan hati said...

mcm kenal je kamu ni
kolej mara kulim eh dulu?
kelas E??

Cikgu Adham said...

yap.. KMK 2003/04. nape?

lintasan hati said...

hehe
sy pn kmk..kelas same
salam kenal kembali ;)

Cikgu Adham said...

oic sekelas dgn kawe erk.. huhuhuhu so skrg krja kt mana?

lintasan hati said...

ngajar kt kolej swasta..bkn grad bidng perguruan pn.. :)

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan