Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Tuesday, July 7, 2009

Kejohanan Tennis "Kapit Open"


Kapit, 26-28 Jun berlangsungnya Kejohanan Tenis Kapit Open di gelanggang Sri Balleh. Kejohanan ini disertai oleh pemain tenis dari kapit dan Belaga. Kejohanan berlangsung secara "full set".

Tuan Pemancha Kapit dan Temenggung telah hadir untuk menyempurnakan majlis penyampaian hadiah kepada pemain. Saudara Ah Hai telah menjuarai kejohanan dan membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM300 dan trofi. Cikgu Fitri sebagai naib johan membawa hadiah wang tunai RM150 dan trofi... manakala kawe hanya berpuas hati apabila kalah di "semi-final" (kalah kepada Fitri) huhuhu dan x dapat apa2 heh heh heh


5 comments:

Kamil L said...

kira ok lah cikgu, masuk semi-final... kalo saya, pusingan pertama pun tak lepas..huhuhu

imanshah said...

Wah tahniah untuk orang kapit..amek semangat Federer ke?? kui2...

Cikgu Adham said...

heh heh heh mcm ni je la main suka2 sambil beriadah.. yg penting dapat kepuasan bermain..

Tuan Pemancha pon memberi sokongan penuh... tahun ni aje, kami dh anjurkan 2 tournament di peringkat kapit... InsyaAllah sebelum puasa, tournament untuk double plak akan menyusul heh heh

imanshah said...

kat Ipoh ni chinese ngan India memang conquer Tennis..Kawe slalu jugak bawak budak masuk tounement..ada lah jugak tempat

Cikgu Adham said...

Imanshah> kawe pon pernah bermain tennis d court perbandaran Ipoh 2 kali pada 2005 dan 2006 dlm kejohanan tenis melayu perak. pada 2006 team kawe (UPSI) dapat naib johan.. seronok bila bermain dlm tournament tersebut... jumpa mcm2 pengalaman heh heh

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan