Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Monday, June 15, 2009

Pendidikan Luar

Assalamualikum dan salam sejahtera. Sekadar berkongsi pengalaman kawe semasa mengikuti Kem Akhir Pendidikan Luar Sains Sukan UPSI 2007 di Pulau Singa Besar Langkawi heh heh heh.. Masa ni kawe dah pun sem 7. Peserta lain kesemuanya adalah sem 1 dan ada beberapa peserta minor dikalangan sem 2-6. Memang menyeronokkan aktiviti semasa kem tersebut.

Paling best adalah semasa aktiviti berkayak dari Pulau Singa Besar ke Tasik Dayang Bunting. {enat tu memang tak boleh nak kata apa la. Tapi keseronokan mengatasi kepenatan semasa aktivti dijalankan. Alhamdulillah tiada masalah yang timbul semasa aktiviti dijalankan.

2 comments:

kirana said...

Kirana teringat la masa buat aktiviti kayak kat kolej dulu. Jurulatih tu suruh pulak Kirana jalan kat atas kayak tu dari hujung ke hujung yg satu lagi. Ngeri laaa...

Cikgu Adham said...

oo ya ka.. saya plak sengaja menterbalikkan kayak d dlm air dan buat latihan utk menyelamatkan kayak dgn membuang air dr dlm kayak

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan