Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Sunday, March 8, 2009

Persiapan Sambutan Maulidur Rasul

Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat kawe semua.. seminggu sebelum Sambutan Maulidur Rasul, bebereapa geng cikgu sekolah kawe membuat persediaan perarakan la.. Tak tau la nak kata apa.. majlis perarakan nih semacam satu kemestian di sini.. keriuahannya mengalahkan sambutan Hari Raya di Semenanjung heh heh heh..


Terima kasih la kepada semua sahabat yang membantu dalam uasaha menyiapkan sepanduk ini.. Sehingga waktu malam pon sanggup korbankan masa untuk menyiapkannya.. Segala urusan ini kami lakukan di bengkel pendidikan seni (Pendidikan Seni Visual) SMK Selirik..

Terimaka kasih sekagi lagi kepada semua yang terlibat: Cikgu Husin, Cikgu Wan Hazraian, Cikgu Zam, Cikgu Kiwan, Cikgu Abang Afendi, Nazri, Cikgu Abe Long, Cikgu Limbat, Cikgu Fendi, Cikgu Osman, Cikgu Sani, Cikgu Limi dll kawe pon x larat la nk tulis... ramai sgt beb

No comments:

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan