Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Monday, November 7, 2011

Aidil Adha 2011 Kapit

Bismillah. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ini merupakan kali ke4 kawe meraikan Aidil Adha di bumi Kapit, Sarawak. Alhamdulillah masih diberi rezeki dan kelapangan untuk sama bertakbir meraikan hari mulia ini. Walaupun jauh dari keluarga, namun kemeriahannya juga terasa seperti di sisi keluarga.


Tidak dilupakan kawe mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha buat kedua ibu bapa kawe, buat guru-guru kawe, ustaz2 kawe, sedara-mara kawe, wores waroh kawe, rakan2 kawe, anak2 didik kawe serta seluruh muslimin dan muslimat. Mohon ampun jika ada salah silap. Salam Aidil Adha, Kullum Am Wa Antum Bi Khair..


No comments:

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan