Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Saturday, July 9, 2011

Program Khas Motivasi SPM 2011

Bismillah. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pada 7-9 Julai 2011, Unit kaunseling SMK Selirik menganjurkan Program Khas Motivasi SPM 2011 untuk pelajar tingkatan 5 SMK Selirik. Objektif program adalah memberi kesedaran kepada pelajar tentang peperiksaan SPM pada bulan november nanti dan memberi semangat untuk pelajar terus berusaha untuk mendapatkan keputusan yang terbaik dalam peperiksaan kelak.

Program motivasi ini melibatkan semua guru dan pelajar tingkatan 5 yang merangkumi sesi ceramah, latihan dalam kumpulan (LDK), aktiviti riadah dan kembara rimba (jungle tracking). Pelajar juga menjalani latihan dan aktiviti bagi mebina jati diri dalam diri pelajar serta memupuk semangat kerjasama dalam kumpulan.

2 comments:

ahsfantasy24 said...

bilo nk kelik klate nei??
lambtny nk kne tunggu nc mnyk dio :)

Jom Jenguk:
Kamu Melayu? Apa kamu tak sayangkan bangsa? Tak cintakan Bahasa? Tak terfikirkah tentang anak-anak kampung? Jangan pentingkan diri sendiri! Jangan hina dan perlekeh bahasa kita!

Muallim Adham said...

doa la byk2... insyaAllah smpai la tu masanya nnt heheheh... kalu buleh xsey wat nasi minyak.. nk wat nasi berlauk jah hak hak..

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan