Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Tuesday, March 8, 2011

Pemergian Pelajar Kawe

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat. Semalam kawe baru balik dari menziarahi jenazah mendiang Nicholas Jarraw ak Selan yang merupakan pelajar kawe di SMK Selirik. Mendiang meninggal beberapa hari lepas akibat kemalangan. Rombongan disertai kawe, Cikgu Ahmad, Cikgu Ikhwan, Cikgu Gray, Cikgu Theresa, Cikgu Alex dan beberapa pelajar.

Takziah sekali lagi kami ucapkan kepada keluarga Selan ak Achan atas pemergian Nicholas Jarraw ak Selan (5ST3). Nicholas merupakan pelajar yang sangat aktif dalam kumpulan tarian smk selirik. Beliau pernah mewakili sekolah dalam pertandingan tarian 2009 dan Terlibat aktif dalam persembahan tarian untuk acara penting di peringkat sekolah mahupun bahagian Kapit.


3 comments:

Khairul Antasha said...

Salam cikgu.. lama tak jejak sini.. :)

takziah utk family student cikgu...

comets said...

takziah...

Muallim Adham said...

salam alaik..

khairul,
wslm.. ya terima kasih.

Comets,
terinma kasih jugak deh..

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan