Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Sunday, January 16, 2011

Futsal bersama Kapit SFA (Street Futboler Airport)


Bismillah. 16jan 2011 iaitu pada hujung minggu merupakan medan untuk para Muallim Kapit bersama berkumpul merapatkan ukhwah dengan melakukan satu lagi aktiviti bermanfaat bersama. Sukan futsal bersama kelab Kapit SFA (Street Futboler Airport) yang diadakan di Stadium tertutup Beleteh, Kapit mendapat sambutan hangat para Muallim Kapit dari SMK Kapit, SMK Kapit2, SMK Selirik dan lebih membanggakan terdapat penyertaan dari Staf-staf jabatan lain seperti Medical, BTP, dan sekolah-sekolah rendah lain.

Semoga program ni terus istiqamah la deh hik hik hik.. terima kasih kepada semua pihak yang terlibat sama menjayakan program ni.. Dicadangkan aktiviti ni akan berterusan setiap Ahad jam 0900-1100. Semiua dijemput hadir la deh pasnis

No comments:

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan