Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Sunday, December 26, 2010

Walimah Kapten Hairil di Balik Pulau

Bismillah. Salam tahniah buat saudaraku Hairil atas berlangsungnya pernikahan demo. Kawe tak dapat hadir walimah di Kota tinggi pada 12 dec sebab induksi tetapi alhamdul8illah ada ruang untuk memenuhi jemputan demo pada 18dec di Balik Pulau, Penang. Pada masa yang sama, housemate kawe semasa di UPSI, Johari juga ada setelah 2 tahun x jumpa heheheh..

Smoga pernikahan ni dapat menjaga iman kita, kerana ianya satu sunnah nabi, dan dapat membentuk keluarga muslim, lahirkan zuriat soleh solehah. Semoga sentiasa dalam Rahmat & Barakah Allah. Buat pengetahuan rakan2 ambo, Kapten Hairil grad dlm B.Ed (Hons) TESL di UPSI dan setelah grad, beliau memilih untuk menyertai Angkatan Tentera Malaysia dan sekarang berkhidmad dalam Kor Perkhidmatan Am (ajar).

No comments:

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan