Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Sunday, December 26, 2010

Ziarah Kulim

Salam.. Antara sesi kunjungan kawe ke Kulim. Singgah di Kolej Mara Kulim dan umpa guru2 yang pernah ajar kawe semasa di Matrikulasi Kolej Mara Kulim pada tahun 2003/2004. Sedar tak sedar sudah lebih 6 tahun kawe meninggalan Kulim. Kembalinya kawe untuk ziarah dan merapatkan silaturahim dengan guru2. Antara gambar yang sempat kawe ambil untuk dikongsi bersama rakan2 yang mengenali guru2 kita ni..


Tidak dilupai juga orang yang cukup berjasa kepada Kolej Mara Kulim, Hj Lazim yang menetap di Taman Bersatu, Kulim. Riak wajahnya tenang dan sentiasa membantu para pelajar dan begitu aktif dalam aktiviti kerohanian menyebabkan kami begitu rapat dengan beliau. Terima kasih semua..
Singgah di Hentian Titiwangsa, Lebuh raya timut-barat..
Singgah juga di Kuala Kangsar... Jumpa saudara Nasri..

No comments:

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan