Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Sunday, November 7, 2010

Sebuloh, Hulu Yong, Kapit, Sarawak

Bismillah. Assalamualaikum dan salam sejahtera... pada 6 November 2010 kawe berkesempatan mengikuti anak2 kawe dari kelas 5ST2 SMK Selirik 2010 berkhelah di Sebuloh, Hulu Yong, Kapit, Sarawak. Program ini adalah bertujuan untuk bersantai dan menghilangkan ketegangn minda anak2 sebelum mereka menduduki SPM. 

Rombongan disertai oleh anak2 yang kesemuanya berbangsa Iban dan beberapa orang guru. Kawe rasa cukup terhibur melihat anak2 begitu ceria dalam aktiviti ni. Dalam masa yag sama cikgu2 turut memberi semangat agar lepas program ni anak2 terus belajar untuk persediaan menduduki SPM. 

No comments:

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan