Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Wednesday, November 10, 2010

Bila double dh jd Single

Assalamalaikum dan salam sejahtera.. keh keh kali ni entry yg gila2 ckit.. Kawe share dgn member blogger kawe dari Kching.. so ada lorat bahsa Sarawak ckit la... Pesanan ni buat adik2 dan anak2 didik kawe yang sedang hangat bercinta keh keh keh.. Ingat la.. bercinta sebelum berkahwin xdak guna sebab selagi belum berkahwin.. si dia bukannya millik kita..


Dolok2 time double rutin awal pg jd alarm,sikpun sms..morning sayanggg.
Nektok bila dah single, bukak jak mata cek fon kot2 ada sms or miscall dr nya. Ooo tedah anak..


Dolok2 time double,bila ada dgr lagu best2, terus sms srh dgr sama2.
Nektok bila dah single,dgr lagu sorg2 jerrrr.


Dolok2 time double, bila sik sihat(demam,batuk,selsema,sakit perut) akan merengek2 manjak ngan org tersyg.bila dh dgr sora,akan hilang sikit rasa sakit ya.
Nektok bila sakit, tanggung sorg dirik (nangis sorg2..erkkkk)

Dolok time double,suka guro2 manjak. sorg nunggah kambin,sorg nunggah katak. Ah rindunyaaaaa
Nektok bila dah single, guro ngan geng2.lagik antap lah.guro ompuan bah.haha


Dolok2 time double,selalu dpt sms or call nanyak dah mkn kah sik..mkn apa..& akan ada vids call mun dtg angin nya mok nangga aku mkn..rindunyaaaa
Nektok bila dah single,ney lah ada org nak nanyak gik.alolololo tedah anak

Dolok2 time double,fon nang sik dpt jauh.nang sik mok berenggang.ya jak cara berhubung bah.al maklumlah jarak jauh.
Nektok bila dah single,dah sik geng ngan fon gik.cas fon pun sekali jak dlm masa 4 hari.Kotan sik d pkey gilak.


Dolok2 time double,mlm2 ada lah bergayut,poret2..abis nak dibah meja,celah lantei,tombol pintu di kelaka..& smpe aku terdiam(ngantok)kotan aku sikda idea nak melayan nya..
Nektok bila dah single,aku ngadap tv jak smbil mkn kopok,smbil online.fon nang terus senyap..sunyi..sepi...ada juak mengharap ney tauk ada call or sms kah..ah..gila nya..

Dolok2 time double, ada lah juak olaki ngendeng2 mdh mok berkenalan. Yerrrr.. Sik d layan sbb udah berpunya bah..hehe
Nektok bila dah single, eheheheheehhee...hehehehhehee..hehehehehehe


Sekian terima kasih...

3 comments:

Ampuan Awang said...

Salam,

wah, kejut kawe. doh buleh kecek sarawak ghuponyo ;)

Khairul Antasha said...

Salam..yelah cikgu... hehehe.. cinta mimit2

Muallim Adham said...

salam alaik..

Ampuan Awang..
wslm.. saja kawe nk segar angin heheheh.. best gk kcek sanrawak nis..

Khairul..
wslm.. thanks bnyk2 deh heh heh

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan