Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Wednesday, September 22, 2010

Balqis; Anak sedara kawe yang nakal

Assalamualaikum. Hari ni kawe nk share gelagat anak sedara kawe. Balqis namanya yang sekarang berada di Kuala Lipis. Sangat nakal dan aktif.. Suka panjat motosikal kawe..

Bila time makan, paling rajin nak hdang dan angkat pinggang mangkuk tapi tak boleh harap sebab sentiasa tumpahkan lauk dan kuah heh heh.. maka Balqis dipaksa untuk tengok je.. 

Ni part paling best, bila dapat telefon, memang budak ni tak nak lepas. Siap bergaya bercakap macam la kenal lama.. sebutan nya plak entah apa2... heh heh.. tp sangat menghiburkan..

No comments:

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan