Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Tuesday, July 6, 2010

Pemandangan Taman perumahan di Kapit

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Semalam selepas bermain Tenis dengan James Ling, Ah Hai dan AH Hon, kawe ambil kesempatan untuk jogging di atas bukit kuarter kediaman penjawat awam di Kapit. Dari bukit tersebut kawe dapat melihat pemandangan taman2 dan bangunan di pekan Kapit.. Ni anatara gambar yg kawe Snap tanpa di edit... 


Kapit mmg cantik keerana dikelilingi oleh bukit-bukit dan kehijauan... gambar kedua ni kelihatan Stadium Kapit, dimana semua org berebut2 menempahnya utk bermain bola terutamanya sekolah2 dan guru2 di Kapit kerana ini la satu2 nya padangan bola yg terbaik di Kapit hehe.. kebanyakan sekolah tiada kemudahan padang bola yang baik di Kapit..

5 comments:

Anonymous said...

Salam,
ini mcm pokok jagung..Sapa yg tanam cikgu2 situ ke..banyak perumahan disitu..

Cikgu Adham said...

wslm...
ya ada la beberapa perumahan i pekan kapit... kalo jauh2 dh xda.. byk umah pjg je la...

mg pokok jagung tu hehhe.. orh tempatan yg tanam d lereng2 bukit

Temuk said...

Sakam Cikgu Adham
Lama tak jumpa. Pemandangan kawasan perumahan yang ada latarbelakang bukit begitu memang cantik. Mungkin juga kawasan itu sejuk selesa? Selamat menjalankan tugas dengan penuh dedikasi.

Cikgu Adham said...

Temuk, wslm..
ya itu a advantage cni.... daranya sgt nyaman. alhamdulillah

Cikgu Adham said...

Temuk, wslm..
ya itu a advantage cni.... daranya sgt nyaman. alhamdulillah

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan