Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Wednesday, November 25, 2009

Aktiviti Di Kampung: Main Futsal dengan member

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Musim cuti ni hujan-hujan kawe pun tak tau nak wat menda.. Mujur ada member2 di kampung, buleh la kawe lepak2.. Dalam hujan gini tidak menghalang set2 kawe untuk bermain futsal..


Di kuala Krai ada 2 court futsal iaitu Pahi dan Sungai Durian.. Tapi yang menjadi pilihan kami adalah di Pahi dengan harga RM60 sejam. Biasanya kami bermain antara jam 9pm hingga 10 pm je.. tu penat sampai "tok rok cetong" heh heh.. sumbat juga la... Biasanya geng2 yang bermain dengan kawe ialah member2 sekolah rendah dulu dan member2 lepak kedai kopi di kampung heh heh.. demo ni mantap belaka ni.. jenis tak hirau kot ore.. uh uh uh kalo kawe gak... uhuh balik awal la...

Memang penat sebab kawe tak biasa main futsal ni.. main sekali sekala jah di Kapit dengan rakan2 guru yang lain.. Ia bagus untuk improve stamina kawe dalam game tennis

12 comments:

anak muallaf said...

salam.
Dari pengalaman akak dolu-dolu orang goment main dgn orang kampung..di jamin orang gomen mengah..
Dari segi stamina boleh ke depa dah..
Anyway tahniah sebab masih mengekalkan stamina..
Akak ni lps balik bercuti lagi bulat..huk..huk..

Cikgu Adham said...

salam..

anak muallaf,
ya ke heh heh.. act main suka2... tp biasa la bila jumpa dgn mereka.. ada mcm2 stail...

neem said...

salam. eid mubarak cikgu! ^^

tgk lah gmbr2 hari raya kat bangkok kt blog ambo

Cikgu Adham said...

salam..

neem,
insyaAllah nnt kawe singgah sebentar

ahmad humairi said...

SALAM,

CUTI NI ADA BANYAK MASA...
TENTU SERONOK BILA MAIN...
JANGAN SAMPAI LUPA ADA KOMITMEN LAIN DAH...
SELAMAT BERKORBAN...SALAM AIDIL ADHA..

abu muaz said...

Seronok sakang cikgu jumpa member-member kapong ya.

scrlettfr said...

salam aidliadha cikgu..

bagus tu main futsal.. good for stamina actually..

Kelantan still banjir lagi..? seronok erk cuti... saya juga tak cuti.. student takde ingatkan boleh rest skit tapi.. mcm2 nak kena attend.. huhuhu...

Cikgu Adham said...

salam.. sory semua kawe x sempat nk update blog coz kurang masa online...

imanshah said...

kawe dah injured tak sia lagi ni..sebule doh

Cikgu Adham said...

salam..
imanshah,
uh uh uh nyaknyo ke demo...

arsaili said...

salam..tengah bercuti panjang ke cikgu ....

Cikgu Adham said...

arsaili,
salam...
yap mmg cuti pjg beb hehhehe..

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan