Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Saturday, September 5, 2009

Gambar Curi


Assalamualaikum semua.. Sorry heh heh ambo amek gambar curi.. Masa ni gambar diambil pada hari rabu sebelum cuti hari tu semasa kawe jaga exam trial pertama STPM kelas kawe. Bayangkan kawe jaga mula jam 0655am sampai la 10am beb, 3 jam paper pengajian am huhuhuu.. so bila dah boring sangat, ambil la gambar.. Students kawe masa ni khusyuk jawab exam, mereka memang tak perasan langsung heh heh.. Begini la students kawe bila exam.. dan begini la kawe kalo jaga exam keh keh keh

24 comments:

maiyah said...

salam cikgu, mmg kene kusyuk ngan exam nih, cikgu pong kusyuk gak hehe

Cikgu Adham said...

wslm maiyah,
cikgu khusyuk dlm bnda lain tu heh heh

n@m@n said...

bakpo supo students jah demo pakai ni??hahahha

Cikgu Adham said...

keh keh keh... yo lo ke.... kawe mmg sssssssssssumbat juga la kut d sekoolah keh keh keh

Abiey69 said...

tetap mantooop demo... smart sokmo

Cikgu Adham said...

abiey apa kurangnya.. pmdai main angin heh heh

imanshah said...

eh tie koleq ke?? huhu patriotik gile

Cikgu Adham said...

slm imanshah,
mana ada patriotiknya heh heh.. tp pride, passion and tradition.. masatu hr rabu kan... heh heh

imanshah said...

owwh bagus lah macoba..staroba hump hampes..wah kutok2 lagi

Cikgu Adham said...

heh heh MCOBA sebanarnya.. demo silap eja tu.. staroba guana ssumbat ke...

tp kawe pon x register lg MCOBA... wat masa ni xdak masa nk gi register dan nk join aktvt.. tunggu ambo kelik semenanjung la br mudah heh heh

ije said...

haha. cikgu ada blog, haruslah amik gambar sokmo. :P

ahsfantasy24 said...

adeh..
lameny cg adham..
huhu boreh abeh lorh,
hihi..

Cikgu Adham said...

slm..

ije,
insyaAllah sentiasa mempromosikan kapit heh heh..

ahsfantasy,
boreh tu apa heh heh... ambo tak faham.. ndak nemu apa madah to'

ije said...

cikgu, nak tanya nih.

ngaja under kpm n mara beza gapo?
gaji? cuti? bonus? ehe..

Cikgu Adham said...

bagus soalan ni.. nnt ckg jawab deh

eKyN said...

tolong...ade pencuri terlepas!!
haha....rilex.pic curi je...leh glamer tu cikgu haha

cikgu_math said...

kusyuknya menjawab soalan... kat sini jenuhla nak kejut pelajat tido....
Adham..kertas PA tak ada dalam bentuk soft copy. Kalau nak juga , boleh kak zan post, tapi tak tau setaro mana, sbb soalan tak selaras...hanya sekolah dalam PPDKB yang selaras.

Cikgu Adham said...

slm..
ekyn,
pencuri ni xpa... sebab dia x terlepas..

kak zan,
kiranya x perlu la pos soalan PA... sebab rasanya saya dh ada yg soalan selaras tu heh heh...

tq byk2 deh

cikmanggis said...

cikgu rupanya..makcik pun dulu cikgu gak,seronok terkenang zaman dulu-dulu..tugas seorang pendidik sungguh mulia!

Cikgu Adham said...

cikmanggis,
yup heh heh.. mantap la kalo guru lampau mmg lg henat kan

lalink7 said...

amboi cikgu sempat lagi ek..
anak murid ke tlg ambilkan?
hehe

Cikgu Adham said...

mana ada.. capture sendiri heh heh

DaHLia said...

wooo...dan lagik tuh...sabar tul..heheh...

eh, ni mesti set timer kan?

Cikgu Adham said...

salam, dahlia..
i say mesti dh heh heh... takkan nk mntak students capture keh keh keh

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan