Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Sunday, August 30, 2009

Yea yea Esok Sekoloh doh...


Assalamualaikum dan salam sejahtera... i say man seminggu lebih kawe rasa bersssssssumbat otak bercuti huhuhuhu... mula2 best la.. lama2 rasa boring plak huhuhuhu.. tambah2 tak balik kampong... bila tak ada kerja buat.. lagu ni la.. ni baru cuti seminggu.. nnt cuti akhir tahun dlm sebulan lebih tu.. tak tau la lagu mana kawe nak hadapi...

Maka, esok kembali ke sekolah.. ajar budak2 kawe yg nak amek exam tak lama dh tu... kena bagi tumpuan lebih kat budak upper 6 di atas ni huhuhuhu... Mintak mangah la.. dlm gambar tu, kawe pakai t-shirt sukan jah gi sekolah heh heh.. bukan pasal kawe tak cukup baju kemeja.. tp sengaja malas nk gosok kemeja pagi2 hahahahahahhah....

12 comments:

n@m@n said...

mantap demo sheikh..

bersemangat nk mengajar ni..

cikgu yg ber'kakilebar'

hahaha.

Ngajar dgn ikhlas..pahala berlipat ganda di bulan puasa

Cikgu Adham said...

adei... gelar ke tu heh heh..
beres sokmo kawe... enjoy sokmo heh heh.. selamat ngajar juga buat demo

imanshah said...

Kawe cuti sampai rabu..masih di kampung

Tirana said...

Selamat kembali bertugas..

Cikgu Adham said...

Imanshah,
tak apa demo bleh amek CRK kerasa pemergian orang tersayang dlm keluarga... kawe doakan sokmo Allahyarham dirahmati Allah

Tirana,
thanks

Abiey69 said...

bestnya skolah... yehaaaaa...
jkupa budak "tuh" lagi....

Ni lah cikgu... dulu kini dan selama-lamanya... cikguuuuuu

Cikgu Adham said...

slm abiey,
heh heh erm lagu ni la.. dh namapon cikgu kan... mantap pelbagai... ngajar ni seronok sebenarnya...

cikgu_math said...

untungnya bebudak tu...dapat cikgu yg tak suka duduk rumah!
btw, boleh tak tolong kak zan... hantar soalan trial PMR negeri serawak, math saje pun okey.
kalau tak menyusahkanlah...

Cikgu Adham said...

kak zan,
insyaAllah nnt saya emailkan.. tp tolong remind saya kalo saya tak send deh... al maklumlah soalan tu aada dgn PK 1 sekolah heh heh

h+A>z(w)=@xN said...

balik kg la..nayo ko demo tu...huhuhhu

maiyah said...

salam cikgu.. selamat mengajar.. esok keje :D

Cikgu Adham said...

Thor, hehehehehe nnt ujung thn ni kawe balik la

maiyah,
wslm, thanks byk2

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan