Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Friday, July 3, 2009

Bola Piala Pesta Merdeka Kapit

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Kawe bersama rakan guru SMK Selirik yang lain akan menyertai pertandingan nih heh heh heh... so ni gmbar semasa perlawanan persahabatan bersama rakan2 guru di sekitar kapit..

perlawanan dijalankan secara liga dan kami akan bermain sebanyak 5 perlawanan sebelum ke pusingan lkalah mati.. Barisan mantap pelbagai dari semua pemain diharapkan dapat menghasilkan kejayaan heh heh

3 comments:

Cikgu Adham said...

slm.. act yg pakai baju biru tu... 10 minit nak tamat game br sampai... so bagi menjaga hati beliau.. maka amek la jugak gmbar dia heh heh

n@m@n said...

lamo doh kawe xmain bola nih...

Cikgu Adham said...

rrr kena main la.. kawe pon mujur la ngajar d kapit... kalo x... belum tentu kawe main bola dan futsal heh heh... (kawe x penah main bola dan futsal selepas tamat sekolah)

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan