Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Monday, May 18, 2009

Malam Pra Gawai SMK Selirik

Assalamualaikum san salam sejahtera. 16 May lepas kawe berpeluang sekali lagi untuk mengikuti sambutan Pra Gawai di peringkat SMK Selirik. Majlis bermula pada jam 7pm tetapi disebabkan hujan, kawe hanya berpeluang untuk mengikutinya pada 9pm. Semasa program ni kawe sempat gak la bergambar dengan pakaian yang dipakai pahlawan Iban.


Ni pulak gambar 3 orang pelajar yang menyertai pertandingan ratu entah apa la.. kawe lupa dh nama dia (tolong betulkan kawe ya)... kawe sempat mengambil gambar 3 peserta daripada 10 orang.. Mereka dinilai dari segi kelengkapan aksesori pakaian tradisi mereka dan sebagainya la..

2 comments:

Kamil L said...

ratu----> rasanya "kumang gawai" :D
nie kali pertama sambut gawai kat swk ke cikgu? rasanya kalo kat kapit, mesti meriah sambutan kan, sn majoriti org iban kat situ :)

Cikgu Adham said...

yap yap... Kumang gawai hehehehhe... saya mmg lupa istilah tu... yap ni kali pertama tgk mcmmn gawai disambut... tp sayang semasa kemeriahan hari gawai sebenar ni nnt, saya dah balik ke kelantan...

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan