Assalamualaikum..

Ya Allah, Kau percomelkanlah keselamatan dan kesihatanku, Kau teguhkan ketaqwaanku dan istiqamahku, jauhkanlah diriku dari diperkenakan kesedihan dan kekecewaan pada masa sekarang dan akan datang, Sesungguhnya Engkaulah Maha Pendengar.

Wahai Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami agar isteri kami dan anak cucu kami menjadi penyenang hati kami, dan jadikanlah kami pemimpin bagi orang2 yang bertaqwa (al-Furqan:74)

Friday, February 27, 2009

Wajah Ceria

Sahabat kawe semua.. Sangaja kawe letak gmbar sahabat-sahabat kawe di kapit heh heh heh untuk menceriakan suasana dalam blog kawe.... Ada gambar Mat Limbat dok asyik main-main dengan bayi (anak Kamali) heh heh heh.. Faisal memang tak sabar benar doh tu weh... Pastu ada la set masjid 2 orang (Abbe dengan Nazri) dok menyepaaa cni.. mereng gak la kawe..

14 comments:

Kamil L said...

Ikhlas saya katakan, saya amat berbangga dengan cikgu dan sahabat2 cikgu yang sanggup pergi ke hulu demi mendidik pelajar.. bukan semua cikgu sanggup melakukan perkara yg sama.. Saya doakan moga cikgu dan sahabat2 kat sana berjaya dalam usaha mendidik dan menyampaikan ilmu pada pelajar...

Cikgu Adham said...

slm to kamil.... thnx for your support.. smoga Allah permudahkan urusan buat Kamil..

khairul onggon said...

Cikgu.. bagus lah at least ada kwn kat sane... klu takde pun kite boleh buat kwn kan?? Syukurlah yg penting bahgia kan.. :)

Cikgu Adham said...

Khairul Onggan... yap kita tetap kawan. walaupon tak pernah jumpa tapi tetap kawan ya.. kat mana2 pon kita msti cari kawan baru la tak sunyi..

maria_the_babylove said...

dua beradik tu selalu mengumpat aku tuh...

Cikgu Adham said...

maria.. kamu jgn selalu buruk perangsangka ya heh heh heh... mungkin kamu nih agak menonjol di sekolah sebab tu semua orang kenal kamu

maria_the_babylove said...

bukan prasangka.. tu abbe tuh.. dia kate aku scandal ngan fiq.. x betul tuh.. isk isk..

Cikgu Adham said...

hah hah hah hah... ya ka... so kalo gtu kena buktikan pada Abbe la deh heh heh heh.. saya bab skandal2 nih malas nk masuk campur... jgn sampai melampaui batas je.. tapi jgn bimbang... saya percayakan kamu.

maria said...

bagus r kalo cam2.. tak tau r nak cakap pe kat abe tu.. saya ni pon malas nak cakap pasal bende cam ni. xdo faedah.. tul tak cikgu yang mantap pelbagai..

Cikgu Adham said...

yap betol... mantap pelbagai heh heh heh

maria james chayak said...

sy terpaksa postpone nak hantar my exam result kat pengetua sbab psk lom dapat lagi..

Cikgu Adham said...

act result dh siap.. ada atas meja saya.. tapi sebab saya bz sgt minggu nih kena urus taklimat pengawas exam PTK dsb... maka tak sempat nk kembalikan paper psk kepasa kamu semua

maria james chayak said...

it's saturday oredy.. it's ok gv the pper next week wud be fine.

Cikgu Adham said...

ok...

Popular Posts

Bismillah

Salam sayang dari kejauhan buat isteriku yang sentiasa menghitung hari untuk bertemu suaminya.

Jentera Z1000

Jentera Z1000
Satu kepuasan

Renungan